Su'esu'ega Maketi ole Malamalama Fa'ato'aga i fafo ma Malamalama Fa'afanua ile 2023

I le toe tepa i tua i le 2023, o le maketi faaleaganuu ma tagata tafafao maimoa i le po ua toe malosi i lalo o le aafiaga o le siosiomaga atoa.

Talu mai le amataga o le 2023, o loʻo faʻateleina turisi i le salafa o le atunuʻu, ma ua avea le tamaoaiga o le po ma taʻiala taua mo le faʻafaigaluegaina o tagata tafafao maimoa. ina ia faʻavavevave le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, ua faʻalauiloaina foʻi e le malo i le lotoifale ni faiga faʻavae lagolago ma faʻatinoina faiga e manuia ai tagata.

O moli o le lotoa o le a faʻaleleia atili ai le faʻatinoga faʻaleaganuʻu o le vaaiga e faʻavae i luga o le aganuu o le nofoaga o loʻo faʻaogaina ai ma le mamanu e faʻapipiʻi ai le vaaiga o loʻo siomia ai. .

I le vaitau o le faʻavasegaina, faʻapitoa, ma le eseesega o loʻo tuliloaina e tagata, o lenei lamepa togalaau faʻapitoa e tusa ai ma manaoga faʻale-aganuʻu ma vaaiga o le a alofagia e le tele o tagata i le lumanaʻi. le mamanu o ana oloa fou e fetaui ma manaoga o tagata mai aganuu eseese.

E le gata i lea, faatasi ai ma le atinaʻeina o aai atamai ma le faʻateleina o le manaʻoga mai tagata mo le faʻaleleia o le lelei o le po i le taulaga ma le faʻaleleia o fale moli i le taulaga.O moli auala, moli o le lotoa ma moli o togalaau, o se vaega taua o aai atamai, o loʻo i ai pea le malosi tele mo le atinaʻe ma e tatau ona gauai atu i ai.Jinhui Lighting o le a faʻaauau pea ona suʻesuʻeina ma faʻaleleia i le lumanaʻi, faʻavaeina se faavae mautu ma sauniuniga mo avanoa fou.

acvsd (3)
acvsd (2)
acvsd (1)

Taimi meli: Ian-24-2024